skip to Main Content
06 46 44 25 87 info@welkin.nl

8 extra meridianen

Aantal lesuren: 24
Vereiste vooropleiding: Touch for Health 1-4

Je bent bekend met de orgaanmeridianen: je hebt ze leren testen en balanceren in eerdere cursussen. Naast deze meridianen, zijn er ook de 8 extra meridianen. Ook wel oermeridianen of wondermeridianen genoemd.

In deze cursus leer je deze meridianen kennen, testen en balanceren. Je krijg hiervoor nieuwe spiertesten en technieken aangereikt waarmee je jouw cliënten op een andere manier kunt helpen. Een fijne uitbreiding op je huidige technieken.

Ja, ik doe mee!

De 8 extra meridianen vervoeren ancestrale energie en reguleren het energieniveau in de orgaanmeridianen. Ze balanceren op een fundamenteel niveau de energie, zoals de meridiaan ‘Zee van Yang’. 

Nieuwe spiertesten

Je gaat werken met nieuwe spiertesten die je versterkt met behulp van specifieke acupressuuurpunten, emoties en uiteraard neurolymfatische punten, neurovasculaire punten, de meridiaan of aanhechting. De belangrijkste correctie is echter die van het Kardinaalpunt: een specifiek acupunctuurpunt.

Hormonale stelsel

De polspunten breid je uit met punten die horen bij de 8 extra meridianen. Tijdens deze cursus leer je hoe de 8 extra meridianen het hormonale stelsel beïnvloeden, zoals de schildklier en de hypofyse. Ook bij deze cursus schenken we aandacht aan voeding die balancerend is voor de betreffende spieren en meridianen.

Wat kan ik na deze cursus?

Je kunt op een breder en meer fundamenteel niveau de energie balanceren en balanceert hiermee het hormonale stelsel. Zo help jij je klant in meer levensgerichte processen, zoals het krijgen van kinderen en de overgang.

Investering

Je investeert eenmalig € 545,- (BTW vrijgesteld vanwege CRKBO accreditatie). Je krijgt voor deze investering:

  • Toegang tot de online leeromgeving met verdiepend materiaal, video’s, etc. (ca. 1 maand voor aanvang toegang)
  • Drie lesdagen in onze opleidingslocatie, koffie en thee is inclusief
  • Manual ‘8 extra meridianen’ (vooraf thuisgestuurd)
  • Boek Wondermeridianen (vooraf thuisgestuurd)

Planning

De lessen vinden plaats in Bilthoven op woensdagen: 8, 15 en 22 november 2023. De lesdagen zijn van 9:30 – 16:30 uur.

Ja, ik schrijf me in
Back To Top