skip to Main Content
06 46 44 25 87 info@welkin.nl

Gewichtsmanagement

Aantal lesuren: 16
Vereiste vooropleiding: Touch for Health 1 en 2, Stress Release 1-2 (Success over Distress), Stress Release 3 (Geblokkeerde Emoties)

Heeft je cliënt moeite om op een gezond gewicht te blijven? Is jouw cliënt na een dieet belandt in een jojo-effect. Na het volgen van deze cursus kun jij jouw cliënten beter helpen bij het krijgen en behouden van een gewicht dat bij hen past.

Ja, ik heb interesse!

Wat levert deze cursus mij op?

Altijd al benieuwd waarom mensen eten als ze geen honger hebben? In deze cursus leer je de verborgen factoren kennen die ervoor zorgen dat mensen geen gewicht verliezen.

Je begrijpt beter waarom mensen in onze cultuur dingen doen die ervoor zorgen dat ze aankomen – in plaats van afvallen. En je bent op de hoogte van de nieuwste kennis rondom bewegen.

Wat kan ik na deze cursus?

Na deze cursus kun je verschillende (op kinesiologie gebaseerde) technieken toepassen om jouw cliënten te ondersteunen bij het managen van hun gewicht. Je weet hoe je passende veranderingen kunt doorvoeren in hun levensstijl en voedingspatroon. 

Planning

De cursus staat op dit moment niet op de planning. Via onderstaande knop kun je aangeven dat je interesse hebt. Bij voldoende interesse plannen we de cursus in.

De lessen worden gegeven door de grondlegger van de Wellness Kinesiologie Wayne Topping en worden gegeven in het Engels. 

Ja, ik heb interesse!
Back To Top