skip to Main Content
06 46 44 25 87 info@welkin.nl

Stress Release 5

Aantal lesuren: 24
Vereiste vooropleiding: Touch for Health 1-4, Stress Release 1-4, Biokinetische Oefeningen

Vertellen jouw cliënten dat ze zelf de regie willen nemen en dat dit niet lukt. Waarschijnlijk heeft jouw klant te maken met een onbewuste, actieve beperkende overtuiging. Hierdoor vallen we vaak terug in gedrag dat we eigenlijk willen veranderen.

In deze cursus leer je beperkende overtuigingen ontdekken en opruimen. Een beperkende overtuiging remt de ontwikkeling en kan op termijn ook zorgen voor het ontstaan van ziektes.

Ja, ik doe mee!

Wat is een beperkende overtuiging?

Vanaf onze geboorte worden we op verschillende manieren geprogrammeerd. Door ons dna-pakket, maar ook door onze omgeving zoals onze ouders, opvoeders en docenten. De lessen die we leren stoppen we onbewust in ons pakket van waarden en normen. 

Een overtuiging of een programma zorgt voor rust, houvast en zekerheid. Deze overtuigingen helpen jou tijdens je leven. Op een gegeven moment kunnen deze overtuigingen je niet meer helpen, maar juist tegenhouden in je persoonlijke ontwikkeling. Dat noemen we beperkende overtuigingen. 

Het is dat stemmetje dat zegt: “Ik moet het iedereen naar de zin maken”, “mannen moeten sterk zijn”, “het is noodzakelijk om alles goed te doen”, “Ik ben op mezelf aangewezen, omdat ik niemand kan vertrouwen”, “mijn moeder zal niet van gedachten veranderen”.

Wat levert deze cursus mij op?

Na de cursus ben je je bewust van overtuigingen en kun je beperkende overtuigingen ontmaskeren en vervangen. Je leert de overtuiging testen, balanceren en de nieuwe keuzes integreren bij je klant, zowel fysiek als mentaal.

Wat kan ik na deze cursus?

Na deze cursus ben jij in staat om stress op een dieper niveau aan te pakken. Je kent de relatie tussen een patroon en ziektebeeld, waardoor jij actief aan de slag gaat met beperkende overtuigingen. Je kunt je klant begeleiden bij het ontdekken van vastgeroeste gewoontes en patronen. Zo help je hen om hun overtuigingen om te buigen naar een gezond en ondersteunend patroon.

Investering

Je investeert eenmalig € 375,- (BTW vrijgesteld vanwege CRKBO accreditatie). Je krijgt voor deze investering:

  • Toegang tot de online leeromgeving met verdiepend materiaal, video’s, etc. (ca. 1 maand voor aanvang toegang)
  • Twee lesdagen in onze opleidingslocatie, koffie en thee is inclusief
  • Manual ‘Stress Release 5, beperkende overtuigingen’

Planning

Lesdagen:

Wordt ingepland bij minimaal 6 geïnteresseerden.

Ja, ik doe mee!
Back To Top