Skip to content

Durf jij groots te dromen? Dit zijn onze plannen voor 2023

Elk jaar maken we toekomstplannen. Voor onszelf én voor Welkin. Misschien herken je het wel? Je voelt al een tijdje onrust. Je wilt van baan veranderen, een opleiding volgen of nieuwe stappen zetten op de weg die je al bewandelt. In dit blog delen we onze dromen en plannen voor 2023. Dit kun jij van ons verwachten.

Zoals je ons misschien wel kent, zijn we op weg om de grootste opleider van kinesiologie te worden én te blijven in Nederland. We leiden onze studenten op tot beste kinesioloog in hun omgeving. En we willen kinesiologie op de kaart zetten als therapievorm.

In 2023 zetten we nieuwe, concrete stappen op ons pad. Dat doen we uiteraard met onze driejarige beroepsopleiding . Maar om kinesiologie verder op de kaart te zetten, geloven we ook in een sterke verbinding tussen reguliere zorg en complementaire zorg. Door die twee werelden samen te brengen, leveren we direct en indirect een bijdrage aan het welzijn van mensen.

Bijscholingen voor zorgprofessionals

Daarom hebben we een bijscholingstraject ontwikkeld voor zorgprofessionals. Het basistraject duurt 8 lesdagen, deze lessen kun je thuis voorbereiden in de online leeromgeving. Daarna kun je het vervolgtraject én verschillende specialisaties volgen.

We merkten dat therapeuten op zoek zijn naar verschillende therapievormen om hun klanten gerichter te helpen. Ze willen bijvoorbeeld zaken kunnen uittesten. Ze willen passender advies geven of sneller achter de oorzaak van een klacht komen, zodat ze gerichter kunnen behandelen. Ons bijscholingstraject sluit goed bij deze behoefte aan.

Dit kun je komend jaar verwachten:

Zorgprofessionals zitten met ambitieuze gelijkgestemden in een groep. Zo leer je van elkaars kennis en bouw je een netwerk op die je kunt inzetten tijdens het behandelen van je eigen klanten.

Nascholing: meer verdieping

Ook de vraag naar nascholingen stijgt. Daarom bieden we komend jaar (afgestudeerd) kinesiologen een mooi nascholingspakket aan. Je krijgt meer verdieping, leert nieuwe technieken en de kennis en voorbeelden zijn actueler.

Je kunt 5 nieuwe cursussen verwachten en we vernieuwen 4 bestaande cursussen. Een nieuwe cursus is een verdieping op het werken met reflexen en er komt een cursus over beperkende overtuigingen. Ook ontwikkelen we een nascholingscursus over de hoofdzenuw Nervus vagus die vaak een rol speelt bij stress in het lichaam.

Blijven groeien

De afgelopen jaren gingen we van VOF naar BV. Feliciteerden we tientallen afgestudeerde kinesiologen met hun diploma. Verhuisden we naar een nieuw pand in het midden van het land. We kregen het NRTO-keurmerk van de branchevereniging voor private opleiders. En afgelopen zomer verwelkomden we Mariska als nieuwe directielid. We hopen die groei voort te zetten, bijvoorbeeld door ons team verder uit te breiden.

We hebben enorm veel zin om onze passie voor kinesiologie te delen. Wat zijn jouw dromen en plannen voor 2023? Verander jij van koers? Of blijf je op de weg die je al bent ingeslagen? We zijn benieuwd! En we verwelkomen je heel graag aankomend jaar.

Back To Top