Skip to content
06 46 44 25 87 info@welkin.nl

Wil je jouw cliënten helpen om op een gezond gewicht te blijven en voorgoed af te rekenen met het jojo-effect na diëten? Na het volgen van deze cursus kun jij jouw beter helpen bij het krijgen en behouden van een gewicht dat bij je cliënten past.

Gewichtsmanagement

Aantal lesuren: 14
20 en 21 maart 2024
Vereiste vooropleiding: Touch for Health 2, Stress Release 3
Docent: Wayne W. Topping
Taal: Engels
Accreditatie: VBAG en LVNT
Investering: € 320,-
Ja, ik heb interesse!

Wat levert deze cursus jou op?

Benieuwd waarom mensen eten als ze geen honger hebben? In deze cursus leer je de verborgen factoren kennen die ervoor zorgen dat mensen geen gewicht verliezen.

Je leert technieken om de verandering in gewicht in gang te zetten en je bent straks op de hoogte van de nieuwste inzichten op het gebied van beweging.

Wat leer je?

  • Je leert op kinesiologie gebaseerde technieken toepassen om je cliënt te ondersteunen bij het managen van het gewicht.
  • Je krijgt inzicht in cultuurbepaalde gewoonten die ervoor zorgen dat mensen aankomen in plaats van afvallen.
  • Je leert welke passende veranderingen in leefstijl  en voedingspatroon helpen bij gewichtsmanagement.
  • Je krijgt informatie over de nieuwste inzichten op het gebied van beweging.

Docent

De cursus wordt gegeven door grondlegger en internationaal docent Wayne W. Topping, PhD, LMT. Hij behaalde zijn doctoraat geologie aan de Victoria University in Nieuw Zeeland en werkte als hoogleraar geologie in Zuid California.

Ook deed hij archeologisch onderzoek in het Midden Oosten, bestudeerde actieve vulkanen in Nieuw Zeeland en glaciale afzettingen in Antarctica waar Topping Cone naar hem is vernoemd. Maar hij ruilde alles in voor een vakgebied dat hem nog meer fascineerde: holistische geneeswijzen! In 1976 kwam hij in aanraking met Touch for Health. Hij breidde zijn kennis over gezondheid uit door cursussen te volgen op het gebied van anatomie, fysiologie, voeding, Zweedse massage en andere holistische methoden.

Wayne is een actief mens. Hij is I.K.C. faculty member voor Touch for Health in Rusland en Schotland. Tevens is hij lid van de Touch for Health Kinesiology Association van Noord Amerika, geeft hij regelmatig lezingen op seminars, workshops en kinesiologie conferenties. Hij wordt zeer gewaardeerd om zijn kennis en boeiende verteltrant. In zijn vrije tijd houdt Wayne van wild water raften en bergbeklimmen. Hij heeft veel bergen in Amerika beklommen waaronder Mt. Rainier, Mt. Baker, Mt. Shuksan, Mt. Shasta en de Matterhorn in Zwitserland.

Nadat Wayne zich grondig had geschoold merkte hij dat hij het lesgeven miste. Hij werd instructeur Biokinesiologie, Edu-kinesiologie en Touch for Health. In 1984 richtte hij Topping International Institute op en gaf vorm aan Wellness Kinesiologie waarin hij wereldwijd lesgeeft.

Investering

Je investeert eenmalig € 320,- (BTW vrijgesteld). Je krijgt voor deze investering:

  • Twee lesdagen op onze leslocatie, inclusief koffie en thee
  • Manual weightmanagement
  • Les van grondlegger en internationaal docent Wayne Topping

Planning

De lessen vinden plaats in Bilthoven op 20 en 21 maart 2024. De lesdagen zijn van 9:30 – 17:00/17:30 uur.

Ja, ik doe mee!
Back To Top