Skip to content

Nieuw: opleidingslocatie in Bilthoven

Sinds we in 2018 Welkin Kinesiologie College overnamen, dromen we van een eigen locatie. Een eigen plek van waaruit we kinesiologie op de kaart zetten als belangrijke therapievorm. En nu kunnen we officieel zeggen: die droom komt uit. Vanaf 27 augustus geven we les op een prachtige locatie: Berg en Bosch in Bilthoven.

Toen we de locatie zagen, waren we meteen verkocht. De locatie ligt centraal in Nederland, midden in de bossen met een hertenkamp op een parkachtig terrein. Je rijdt zo met je auto de parkeergarage onder het gebouw in, even met de lift omhoog en je bent er. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld: de bus rijdt zelfs het terrein op.

Maar het allerbelangrijkste voor ons is dat we een vaste opleidingslocatie hebben. Wij leiden jou op tot de beste kinesioloog in jouw omgeving. De nadruk ligt bij ons op kwaliteit en diepgang, en op het starten van een eigen praktijk. Met een eigen opleidingslocatie kunnen we jou meer mogelijkheden bieden, zoals het huren van een praktijkruimte.

Praktijkruimte huren als student

De lessen volg je straks vanuit een van onze twee ruime opleidingszalen. Daarnaast hebben we de beschikking over twee volledig ingerichte praktijkruimtes. Het leuke is, deze praktijkruimte kun jij straks ook huren. Als je bijvoorbeeld wilt oefenen met andere studenten. Of als je mensen wilt behandelen wanneer je eigen praktijkruimte nog niet helemaal klaar is. In deze ruimte is alles aanwezig wat jij nodig hebt: van behandeltafel tot testsets.

Netwerken met 75 organisaties

Wil je netwerken? Of wil je net als wij kinesiologie op de kaart zetten als belangrijke therapievorm? Dan biedt deze locatie ook uitkomst. Berg en Bosch is namelijk een verzamelterrein voor organisaties die actief zijn in de zorg, gezondheidszorg en sociaal-maatschappelijke dienstverlening.

Er zijn ruim 75 bedrijven gevestigd, zoals Alexander Monro Borstkankerziekenhuis, acupunctuur, fysiotherapie, GGZ interventie en onze buren Academie voor Holistisch Coachen. Voor ons een kans om kinesiologie onder de aandacht te brengen van zowel complementaire als reguliere zorg.

Lessen starten na de zomervakantie

Vanaf 27 augustus volgen onze studenten les vanaf de nieuwe locatie. En nog een nieuwtje: vanaf september start er naast een weekendgroep óók een doordeweekse groep op de maandagen.

Ben je benieuwd naar onze locatie of wil je meer weten over een opleiding? Laat het ons weten. Of kom langs op ons openingsfeest. Wanneer dat is, dat laten we je nog weten.

Tot gauw!

Marjolein en Annabelle

Back To Top