Skip to content
Bregje van Hemert

Be Bright Kinesiologie

Bregje van Hemert
Hilversum
Noord-Holland
06-20514343

Hervind je balans, energie en vitaliteit! Gebruik kinesiologie bij vage klachten voor het herstellen van harmonie en stabiliteit.

Onbewuste patronen en trauma’s kunnen je flink in de weg zitten. Al jouw herinneringen liggen in de cellen van je lijf opgeslagen en draag jij met je mee. Uit onverwerkte negatieve ervaringen kunnen klachten ontstaan. Of je nu 8 of 80 bent: het is altijd zinvol hiermee aan de slag te gaan.

Hoe kom jij tot de kern van jouw zelf? Hoe kun je al je opgebouwde overtuigingen laten gaan? Dat is voor iedereen verschillend. Ik heb het antwoord ook niet voor je. Maar samen gaan we wel op zoek. Jouw lijf vertelt het verhaal. Je gaat uit je hoofd en komt in je lijf.

Met verschillende technieken zorg ik dat de opgebouwde stress wordt afgevoerd en jij steeds beter in je vel gaat zitten. We werken aan je veerkracht, zelfvertrouwen en wat je verder nodig hebt. Zo word jij in je kwetsbaarheid steeds weerbaarder en kun je beter blijven staan bij tegenslagen.

Door mijn brede scholing en ervaring heb ik expertise op verschillende gebieden, waaronder hoogbegaafdheid, leerproblematiek, hoogsensitiviteit (HSP/HSS), schooltrauma, faalangst, zelfvertrouwen, de uitdagingen van opgroeiende kinderen en ouderschap. Ook mensen die worstelen met ongewenste kinderloosheid, moeizame relaties met hun ouders, of traumaverwerking op hoge leeftijd, vrouwen die kampen met hormonale problemen of PCOS kunnen bij mij terecht.

Mijn doel is om jou te helpen jezelf los te maken van interne saboteurs, belemmerende overtuigingen en patronen, zodat je een zinvol en evenwichtig leven kunt leiden. Waarbij het gaat om jouw geluksgevoel, zodat jij kunt stralen.

Je bent welkom zoals je bent. Ik kijk ernaar uit om samen met jou te werken aan jouw welzijn en innerlijke balans.

Back To Top