Skip to content
06 46 44 25 87 info@welkin.nl

Janine geeft de lesdag kruiden in de opleiding. Naast haar werkzaamheden bij Welkin is zij te vinden in haar eigen praktijk in Zeist en nevenlocatie in Zwijndrecht. Janine stelt zich voor:

“Ik woon met mijn 2 dochters in het mooie Zeist. Samen met hond Saya zijn we vaak op pad in de mooie bossen om ons heen. Ik ben van nature een onderzoeker, dus als het gaat om kinesiologie, dan houd ik er van om alles enorm uit te pluizen. Naast een webshop voor edelstenen, ben ik ook aromatherapeute. Heerlijk als al mijn passies zo samen komen. In 2019 ben ik de opleiding Psychosomatisch Kinesioloog gestart bij Welkin en in november 2022 mijn diploma behaald.”

Wat betekent Kinesiologie voor jou?

“In 2018 kwam ik in aanraking met Touch for Health. Ik volgde hier de eerste drie modules in, maar ik was zo nieuwsgierig en geprikkeld door deze methode dat ik al snel het advies kreeg om de opleiding Kinesiologie te volgen. Daar heb ik geen moment spijt van gehad! Ik vind het heerlijk om mensen te behandelen, inzicht te geven in de klachten waar cliënten mee komen en te balanceren. Een mooi moment wat mij is bijgebleven, is dat een cliënt binnenkwam met flinke rugklachten en krom mijn praktijk binnen liep. Na de behandeling vertrok zij met kaarsrechte rug en zonder pijn. Dit zijn de cadeautjes voor mij.”

En verder?

“Inmiddels heb ik de instructeursopleidingen Wellness Kinesiologie en Touch for Health gevolgd. Met deze kennis zal ik workshops gaat ontwikkelen en ook gaan lesgeven.”

Back To Top