Skip to content
Kim Weemhoff

Kim Kinesiologie

Kim Weemhoff
Boskoop
Zuid-Holland
06-38902429

Kim betekent ‘horizon’! Daarom mijn motto: ‘Every sunset is a restart’! Graag zet ik samen met jou een stip op de horizon met wat jij wilt bereiken!

In onze 24/7 maatschappij is er veel (te veel) een dagelijks ‘moeten’, het AANstaan. Als je daar weinig tot geen aandacht aan geeft, ontstaan er lichamelijke of mentale klachten. Ben jij op zoek naar manieren om stress te verminderen en je lichaam weer gezond te maken en te houden? Met andere woorden: het weer bewust WORDEN en je bewust ZIJN van de signalen van je lichaam?

Een fijne en zachte methodiek om klachten te verminderen vind je hier. Laat je lichaam als woordvoerder fungeren, zodat het je zelf kan vertellen waar de onbalans zich bevindt. En wat het nodig heeft om weer in balans te komen door het zelf herstellend vermogen van het lichaam te herstellen en/of te verbeteren Dit is Kinesiologie!

Laat je lichaam weer doen waarvoor het gemaakt is: het doen verminderen en laten verdwijnen van problemen en klachten. Merk op dat je algehele belastbaarheid verbetert en je (lichaams)bewustwording en -zijn wordt vergroot. Een behandeling bij mij is een samenwerking tussen jou, je lichaam en mij. Vervolgens is het aan jou om met de verkregen inzichten en adviezen aan de slag te gaan in het dagelijks leven.

Back To Top