Skip to content

Loes is één van onze vakdocenten Kinesiologie. Ze heeft een eigen Kinesiologiepraktijk, waar ze cliënten behandelt, maar ook les geeft in losse Kinesiologiemodules. Daarnaast als verpleegkundige op een intensive care voor kinderen. Loes stelt zich voor:

“Ik ben Loes Buijs, woonachtig in Vlijmen (Noord Brabant). Ik ben 43 jaar en sinds 2015 erkend Kinesioloog, nadat ik de opleiding bij Welkin heb gevolgd. Ik heb een part-time eigen praktijk aan huis want ik ben daarnaast ben ik ook nog verpleegkundige op een intensive care voor kinderen. Mijn gezin bestaat uit man, twee kinderen en een kat.
Pilates is mijn grote passie, vandaar dat ik daar vorig jaar een docentenopleiding in gevolgd heb. En zelf train ik 1-2 keer per week. Verder hou ik van dansen (Zouk in het bijzonder), acroyoga, wielrennen, lezen en menselijk contact.”

Wat betekent Kinesiologie voor jou?

Ik lever graag een positieve bijdrage als docent voor Welkin Kinesiologie College. Het vak Kinesiologie is prachtig en telkens wonderlijk en nog zo onbekend bij vele mensen. Het zou mooi zijn als steeds meer mensen dit zouden leren kennen. De opleiding biedt bovendien zoveel. Kennis, technieken en coaching, maar ook zelfinzicht.

Welke techniek die jij jouw student leert, vind je de mooiste?
Een simpele maar zeer diepwerkende techniek is bijvoorbeeld de psychologische reversal. Kijken of je in jezelf een innerlijke saboteur hebt. Soms bewust, maar heel vaak onbewust.

Back To Top