skip to Main Content
06 164 26 229 info@welkin.nl

Welkin Psychosomatisch Kinesioloog

De opleiding Welkin Psychosomatisch Kinesioloog is bedoeld voor iedereen die aan de slag wil als zelfstandig zorgprofessional en interesse heeft in lichaamsgerichte therapie in combinatie met een breed pakket aan technieken. Dit betekent dat je creatief en leergierig bent en wilt gaan werken met voedingsaspecten, psychologische kennis, coachingsvaardigheden etc.

Jij bent

Ben je pro-actief, zelfstandig werkend en denkend, positief kritisch en heb je ondernemersvaardigheden? Heb je daarnaast ook aantoonbaar HBO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld MBO-diploma aangevuld met minimaal 2 jaar werkervaring in een functie op HBO niveau)? Dan voldoe je aan de toelatingseisen van Welkin Psychosomatisch Kinesioloog.

Heb je al enige vooropleiding op het gebied van Kinesiologie, zoals Touch for Health 1 t/m 4? Dan heb je al enige voorsprong in het inoefenen en uitvoeren van een aantal technieken. In de opleiding komen deze technieken aan bod waarbij we volledig de diepte in gaan met de stof. Het is echter geen verplichting om deze modules te volgen, alle stof van Touch for Health komt integraal aan bod in de opleiding.

Intakegesprek

Met iedere nieuwe student vindt een (telefonisch) intakegesprek plaats. Aan de hand van dit gesprek krijgt de student het advies om de opleiding wel of niet te volgen.

Back To Top