Skip to content

Vergaderen of lesgeven in de bosrijke omgeving van Bilthoven

Ben jij op zoek naar een mooie vergaderruimte of opleidingszaal in een rustige omgeving die goed bereikbaar is? Welkin Kinesiologie College beschikt over twee zalen (ca. 50 m2) en een lounge waar de koffie-, thee- en lunchpauzes plaatsvinden.

Alle ruimtes hebben een rustige, sfeervolle uitstraling. Beide zalen hebben direct uitzicht vanaf de eerste verdieping op de bossen van Bilthoven. Onder het gebouw en op het park kan gratis geparkeerd worden.

Waarom een zaal huren bij Welkin Kinesiologie College?

  • Prachtig gelegen in de bossen
  • Centraal gelegen (vlakbij Utrecht)
  • Goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer
  • Gratis parkeren onder het gebouw
  • Sfeervolle ruimtes en een ontspannen omgeving

Zaal 1 en zaal 2

Beide zalen hebben een afmeting van ca 50 m2. Er zijn meerdere opstellingen mogelijk. In U-vorm kunnen er 16 deelnemers in een zaal. In een kringopstelling zijn dit ca. 24 deelnemers. De zalen beschikken standaard over een beamer, een flip-over en stiften.

Het is ook mogelijk om massagetafels te huren voor jouw lessen. We hebben in totaal 10 massagetafels beschikbaar.

De lounge en de tuin

In de lounge kunnen jouw deelnemers de hele dag onbeperkt koffie, thee en koekjes pakken en aan een bartafel of lage tafel pauze houden. In deze ruimte kan ook geluncht worden. Deze kunnen deelnemers zelf meenemen (koelkast aanwezig) of je verzorgt zelf catering voor jouw deelnemers. Het is beide mogelijk.

In de lounge zijn voldoende zitplekken voor 28 personen. Deze ruimte kan niet los gehuurd worden, maar is altijd onderdeel van het koffie/thee arrangement. Het is wel mogelijk om in de lounge te zitten om opdrachten uit te voeren in kleine groepjes.

Om het gebouw ligt een prachtige tuin. Ook in de tuin is het mogelijk om opdrachten uit te voeren of bij mooi weer te lunchen.

‘Ontspannen vergaderen in de bossen van Bilthoven”

Tarieven

De zalen kunnen per dag gehuurd worden: van 09:00 – 17:30 uur. De kosten voor de huur van een zaal bedragen € 375,-* per dag. Daarnaast bedragen de kosten voor een koffie/thee arrangement € 17,50,-** p.p.p.d. met een minimum afname van 8 personen. Dit is inclusief het gebruik van de lounge voor de pauzes. Lunch kan niet bij ons worden afgenomen. Lunchen kan op het terrein bij De Kapel (100 meter lopen), neem hiervoor zelf contact op met De Kapel.

Gebruik van flip-over bedraagt € 10,-* per dag.

Massagetafels kunnen aanvullend gehuurd worden. Vraag hiervoor informatie aan.

*bedragen te vermeerderen met 21% BTW
**bedragen te vermeerderen met 9% BTW.

Hier vind je ons:

Welkin Kinesiologie College
Professor Bronkhorstlaan 10 gebouw 86
3723 MB Bilthoven

Offerte zaalhuur aanvragen

Heb je interesse in het huren van een ruimte? Klik dan op onderstaande knop en vul de offerte-aanvraag in. Bekijk hier de voorwaarden voor zaalhuur. 
Offerteaanvraag zaalhuur
Back To Top