Skip to content

Riddler testset

Deze prachtige testset bestaat uit 49 testbuisjes met de stoffen die corresponderen met de Riddler punten. De set heeft vele voordelen en maakt je werk in de praktijk een stuk eenvoudiger:

Het is een neutrale energetische testset met voornamelijke enkelvoudige stoffen.
De doos bevat niet alleen alle stoffen die corresponderen met de Riddler punten maar ook ALLE losse B-vitaminen en ALLE mineralen (zowel micro als macro)

Deze set is afgestemd op kinesiologie, denk aan de Riddler punten, het Touch for Health materiaal, het materiaal van Wayne Topping, etc. maar is zeker ook te gebruiken bij andere therapievormen
De buisjes zijn erg gemakkelijk terug te vinden en eenvoudig te linken aan bijvoorbeeld een spier, een orgaanreflexpunt, een acupunctuurpunt, een ruggewervel, etc. Dat is niet zo bij testsets van leveranciers van voedingsupplementen. Daarin worden productnamen gebruikt die niet altijd gemakkelijk zijn te herleiden naar het kinesiologisch materiaal zoals bijvoorbeeld Carotenoïde/Betacaroteen of Oog support i.p.v. Vitamine A. Of Kelp i.p.v. Jodium.

This set is also available in an English version.

De kosten voor deze set bedragen € 85,- exclusief € 10,-verzendkosten (binnen NL). Via onderstaande knop kun je een e-mail sturen om zo de bestelling te plaatsen.

Bestellen

Essential Kinesiology Techniques | Terry Larder

Dit prachtige Engelse boek is een aanrader voor iedereen die werkt met spiertesten. Het staat vol met interessante technieken uit diverse stromingen. Alle technieken worden stap voor stap uitgelegd en begeleid met kleurenfoto’s. Het boek is op A4 formaat in een ringband en telt maar liefst 264 kleurenpagina’s.

In het boek staan meer dan 80 tests en correcties in de belangrijkste toepassingscategorieën:
Structureel
Biochemisch
Emotioneel
Elektromagnetisch

De kosten voor dit boek bedragen € 100,- exclusief € 10,- verzendkosten (binnen NL). Via onderstaande knop kun je een e-mail sturen om zo de bestelling te plaatsen.

Bestellen

Quick Ready Reference

Het boek is ontwikkeld door het Biokinesiology Institute van John Barton en geeft een overzicht van 20 meridianen (12 orgaanmeridianen en 8 extra meridianen) en hun specifieke weefsels, voeding en emoties. De gesteldheid van de meridianen wordt getest via LAN-reflexpunten op het hoofd.

Het ringbandgebonden boek bevat 292 pagina’s en dient als werkmateriaal tijdens de cursus Bio-Kinesiologie voor Gevorderden die door Wayne Topping wordt gegeven.

De kosten voor dit boek bedragen € 40,-, exclusief € 7,50 verzendkosten (binnen NL). Via onderstaande knop kun je een e-mail sturen om zo de bestelling te plaatsen.

Bestellen

Biokinetic Exercises

Dit Engelstalige handboek (141 pag. – spiraalgebonden) biedt een overzicht van de 100 voor de kinesiologische praktijk belangrijkste spieren.

Het laat de spier zelf, de spiertest en bijbehorende Biokinetische oefening zien. Met deze oefeningen kunnen zwakke (hypotone) of te veel aangespannen (hypertone) spieren worden gebalanceerd. Het boek is voorzien van duidelijke foto’s en illustraties. De oefeningen zijn duidelijk beschreven en dus gemakkelijk zelf te doen.

Dit boek is ook verkrijgbaar in het Duits onder de titel “Das Muskeltest ABC” (ISBN 978-3-932098-30-7). En is te bestellen bij VAK Verlag GmbH.

Dit boek maakt onderdeel uit van de cursus Biokinetische oefeningen.

De kosten voor dit boek bedragen € 30,-, exclusief € 7,50 verzendkosten (binnen NL). Via onderstaande knop kun je een e-mail sturen om zo de bestelling te plaatsen.

Bestellen
Back To Top