Skip to content

Waarom je bij Welkin leert om de beste kinesioloog in jouw omgeving te worden

Wanneer dat moment kwam, weten we niet meer precies. Maar er kwam een moment dat we allebei dachten. Dit niet langer.

Niet langer in file naar kantoor rijden. Niet langer heel de dag achter een bureau zitten. Niet langer machteloos toezien hoe collega’s gebukt gaan onder stress en een hoge werkdruk. En dat 20 jaar lang.

We hadden een typisch ‘is-dit-het-nou’-moment. Ken je dat? Je voelt dat je niet op je plek bent en je bent klaar voor verandering. Hoe en wanneer, dat weet je nog niet. Maar dat je een ander pad gaat bewandelen, dat weet je zeker!

Deze ervaring hadden we los van elkaar. Op een verschillend moment in tijd. Een ding hadden we gemeen: we vonden kinesiologie geweldig en we wilden andere mensen helpen vanuit onze eigen praktijk.

En zo geschiedde. We volgen allebei de beroepsopleiding Psychosomatisch Kinesioloog en we starten onze eigen praktijk. Jaren later ontmoeten we elkaar bij Welkin. Annabelle neemt in 2018 Welkin Kinesiologie College over en Mariska begint in 2019 bij Welkin als docent Reflexen. Sinds 2022 leiden we samen Welkin Kinesiologie College.

Onze passie voor kinesiologie en onze kennis van dit mooie beroep willen we graag overdragen. Het liefst op het allerhoogste niveau, daar worden we blij van.

Het is onze ambitie om kinesiologie-opleidingen nog verder te professionaliseren, zodat iedereen – net als wij – de mogelijkheid krijgt om een goed salaris te verdienen als zelfstandig kinesioloog. Dat doen we door jou op tot leiden tot de beste kinesioloog in jouw omgeving.

De nadruk ligt op kwaliteit en diepgang. Onze studenten leren de technieken, begrijpen wat ze doen, waarom ze het zo doen en wat de theorie erachter is. De online leeromgeving geeft houvast, omdat de theorie voorafgaand aan elke les wordt opgediend.

Én onze studenten worden tijdens de beroepsopleiding op hbo-niveau klaargestoomd om hun eigen praktijk te beginnen. Ze leren hoe ze een succesvolle praktijk opzetten en daarmee hun brood kunnen verdienen. Iets wat de meeste studenten al voor elkaar krijgen voordat de opleiding is afgerond. Een resultaat van veel oefenen tijdens de maandelijkse praktijklessen.

Heb jij zelf ook regelmatig een ‘is-dit-het-nou’-moment?

Wil jij leren hoe je de beste kinesioloog wordt in jouw omgeving?

Voordelen van Welkin Kinesiologie College
  • Opleider sinds 2009
  • NRTO Certificering
  • 1 vaste en vertrouwde studiegroep
  • Online leeromgeving
  • Focus op praktijk
  • Vaste lestijden en data
  • Ervaren docenten

Kom eens naar onze open dag. We ontmoeten je graag.

Onze opleidingen zijn op hbo-nibeau, maar prima te combineren met je huidige baan. Tijdens onze beroepsopleiding kun jij zelf mensen gaan behandelen in een eigen praktijk. Misschien zeg je je baan op en deel jij je tijd voortaan zelf in. Of pas je als zorgprofessional kinesiologie toe in jouw praktijk.

Bovendien help je mensen om bewust dingen anders te doen, waardoor zij de juiste richting op gaan.

Heb jij die ambitie?

Meld je aan voor een open dag of volg een eendaagse basiscursus Kinesiologie.

We weten zeker dat jij het in je hebt. Tot gauw!

Groeten,
Annabelle en Mariska
Directieleden Welkin Kinesiologie College.

Welke kinesiologie-opleiding wil jij volgen?

Beroepsopleiding kinesiologie

Na deze 3-jarige opleiding Psychosomatisch Kinesioloog op hbo-niveau ben jij klaar om een eigen praktijk te starten als kinesioloog.

Start beroepsopleiding

Bijscholingen voor zorgprofessionals

Ben jij als zorgprofessional geïnteresseerd in kinesiologie? Speciaal voor jou ontwikkelden we verschillende bijscholingen.

Volg een bijscholing

Nascholing voor kinesiologen

Verdiep je vakkennis. Volg een verdiepende nascholing die past bij jouw interesses.

Volg een cursus

Leslocatie en contact Welkin Kinesiologie College

Welkin Kinesiologie College
Professor Bronkhorstlaan 10, gebouw 86
3723 MB Bilthoven

030-22 72 651
info@welkin.nl

Back To Top