skip to Main Content
06 46 44 25 87 info@welkin.nl

Waarom je hier leert om de beste kinesioloog in jouw omgeving te worden

Wanneer dat moment kwam, weten we niet meer precies. Maar er kwam een moment dat we allebei dachten. Dit niet langer.

Niet langer in file naar kantoor rijden. Niet langer heel de dag achter een bureau zitten. Niet langer machteloos toezien hoe collega’s gebukt gaan onder stress en een hoge werkdruk. En dat 20 jaar lang.

We hadden een typisch ‘is-dit-het-nou’-moment. Ken je dat? Je voelt dat je niet op je plek bent en je bent klaar voor verandering. Hoe en wanneer, dat weet je nog niet. Maar dat je een ander pad gaat bewandelen, dat weet je zeker!

Deze ervaring hadden we los van elkaar. Op een verschillend moment in tijd. Een ding hadden we gemeen: we vonden kinesiologie geweldig en we wilden anderen mensen helpen vanuit onze eigen praktijk.

Zo geschiedde. We volgden de beroepsopleiding Psychosomatisch Kinesioloog bij Welkin Kinesiologie College en we startten onze eigen praktijk. We ontmoetten elkaar jaren later toen we bij Welkin gingen werken.

Ambitieus als we zijn, wilden we de kinesiologie-opleiding nog verder professionaliseren. We wilden dat iedereen – net als wij – de mogelijkheid kreeg om een goed salaris te verdienen als zelfstandig kinesioloog.

Die kans kregen we in 2018, toen we Welkin Kinesiologie College overnamen van de twee eigenaren. We besloten om de opleiding stap voor stap te verdiepen.

De beroepsopleiding op hbo-niveau bieden we vanaf de overname klassikaal aan, waardoor studenten in vaste studiegroepen lessen volgen. We zien meteen effect: studenten leren van elkaar en gaan in drie jaar sneller vooruit dan toen de lessen modulair werden aangeboden.

De nadruk ligt op kwaliteit en diepgang. Onze studenten leren de technieken, begrijpen wat ze doen, waarom ze het zo doen en wat de theorie erachter is. De online leeromgeving geeft houvast, omdat de theorie voorafgaand aan elke les wordt opgediend.

En het allerleukste: onze studenten worden tijdens de beroepsopleiding klaargestoomd om hun eigen praktijk te beginnen. Ze leren hoe ze een succesvolle praktijk opzetten en daarmee hun brood kunnen verdienen. Iets wat de meeste studenten al voor elkaar krijgen voordat de opleiding is afgerond. Een resultaat van veel oefenen tijdens de maandelijks praktijklessen.

Heb jij zelf ook regelmatig een ‘is-dit-het-nou’-moment?

Wil jij leren hoe je de beste kinesioloog wordt uit jouw omgeving?

Voordelen van Welkin Kinesiologie College
  • Opleider sinds 2009
  • Opleiding en nascholingen zijn KTNO geaccrediteerd
  • 1 vaste en vertrouwde studiegroep
  • Online leeromgeving
  • Veel theorie & focus op praktijk
  • Vaste lestijden en data
  • Ervaren docenten

Kom eens naar onze open dag. We ontmoeten je graag.

Onze beroepsopleiding is pittig, maar prima te combineren met je huidige baan. Na de beroepsopleiding op hbo-niveau kun jij zelf mensen gaan behandelen in een eigen praktijk. Misschien zeg je zelfs je baan op en deel jij je tijd voortaan zelf in. Wat een vrijheid!

Bovendien help je mensen om bewust dingen anders te doen, waardoor zij de juiste richting op gaan.

Heb jij die ambitie?

Meld je aan voor een open dag of volg een eendaagse basiscursus Kinesiologie.

We weten zeker dat jij het in je hebt. Tot gauw!

Groeten,
Annabelle en Mariska
Kinesioloog, docent en eigenaar Welkin Kinesiologie College.

Welke kinesiologie-opleiding wil jij volgen?

Beroepsopleiding kinesiologie

Na deze 3-jarige opleiding Psychosomatisch Kinesioloog op hbo-niveau ben jij klaar om een eigen praktijk te starten als kinesioloog.

Start beroepsopleiding

Nascholing voor kinesiologen

Verdiep je kennis over kinesiologie. Volg een cursus die past bij jouw ambitie en interesse.

Volg een cursus

Leslocatie en contact Welkin Kinesiologie College

Welkin Kinesiologie College
Professor Bronkhorstlaan 10, gebouw 86
3723 MB Bilthoven

06-46442587
info@welkin.nl

Back To Top