Skip to content

LEAP-FT 2

LEAP-FT 2 is het vervolg op LEAP-FT1 waarbij je meer achtergrondinformatie krijgt over verwarring/ switching in het hersensysteem en waar deze ontstaat.

Aantal lesuren: 24

Wat levert de cursus jou op?

Je leert werken met het zelfherstellend vermogen, op neurologisch gebied. De connecties tussen verwarring en fysieke reacties worden meer helder en je leert technieken om deze aan te pakken. Verder wordt er veel aandacht besteed aan de links-rechts samenwerking (paden) op neurologisch gebied, je leert ze openen en corrigeren. LEAP laat zich gemakkelijk combineren met andere technieken uit de kinesiologie.

Wat leer je?

Achtergrondinformatie over:
  • de neurologische gebieden en de functies van de hersenstam, met het periventriculaire overlevingssysteem, en veel meer hersengebieden
  • de neurologie en de functie van paden zowel corticaal als subcorticaal/limbisch; dit voor de optimalisering van de links-rechts samenwerking
  • de drie pillaren, een manier om bij diepe switching een link te leggen met het fysieke lichaam en de fysiologie via het openen van chakra’s, hormoonsystemen en neurotransmitters.
Correctietechnieken in LEAP-FT 2:
  • hersenstam / PVSS met correctie
  • paden: corticaal en subcorticaal die we leren openen en corrigeren op diverse manieren
  • 3 pillaren: combinatie switching met chakra’s, hormoonklieren en neurotransmitters met spieren

Wat is het resultaat?

Na de cursus LEAP-FT2 ben je in staat om je cliënt te begeleiden in het doorbreken van beperkende blokkades op onderbewust gebied; het koppelen aan eventuele fysieke klachten via de drie pilaren is een prachtige toevoeging! Verder wordt er veel aandacht besteed aan de links rechts samenwerking.

Docent

De cursus wordt gegeven door Ingrid van Niekerk van Praktijk Freedom of Choice (facturatie en communicatie vindt plaats via de trainer). Na 10 jaar gewerkt te hebben als fysiotherapeut, startte Ingrid in 1997 als kinesioloog. Zij is de mede-oprichter van Topki, Training & Opleiding voor Professionele Kinesiologie. Ook ontwikkelde ze diverse trainingen en geeft zij in Nederland de LEAP cursussen, ontwikkeld door Dr. Charles T. Krebs.

Investering

Je investeert eenmalig € 480,- (incl. BTW). Je krijgt voor deze investering:

  • Toegang tot de online leeromgeving met verdiepend materiaal, video’s, etc.
  • Drie lesdagen in onze opleidingslocatie, koffie en thee is inclusief
  • Uitgebreide informatiemap met theorie en achtergrond informatie
  • Protocollenboek voor in de praktijk

Planning

De lessen vinden plaats in Bilthoven op 14, 15 en 16 oktober 2024. De lesdagen zijn van 9:30 – 17:00/17:30 uur.

Back To Top