Skip to content

Wil jij leren hoe je mensen helpt met ontstressen?

Het leven kan ons uit balans brengen. Lichamelijk en geestelijk. Je ziet het gebeuren bij mensen in jouw omgeving. Je wilt hen helpen met ontstressen. Kinesiologie is de methode die jij wilt toepassen.

Of je nu al werkt als zelfstandig therapeut of de ambitie hebt om een eigen praktijk te starten als kinesioloog. Bij Welkin Kinesiologie College volg je praktijklessen op 1 locatie, word je begeleid door topdocenten en haal je een erkend diploma. Enthousiast? Schrijf je vandaag nog in voor een opleiding die bij jou past.

Voordelen van studeren bij Welkin Kinesiologie College
  • 1 vaste en vertrouwde studiegroep
  • Les van ervaren docenten
  • Veel theorie & focus op praktijk
  • Online leeromgeving
  • Vaste lestijden en data

Wat ga jij doen met kinesiologie

Beroepsopleiding kinesiologie

Tijdens deze 3-jarige hbo-opleiding Psychosomatisch Kinesioloog word je klaargestoomd om een eigen praktijk te starten als kinesioloog.

Start HBO-opleiding

De Welkin Coach Methode

Ben jij als zorgprofessional, therapeut of coach geïnteresseerd in kinesiologie? Speciaal voor jou ontwikkelden we de Welkin Coach Methode

Volg de Welkin Coach Methode

Nascholing voor kinesiologen

Verdiep je vakkennis. Volg een verdiepende nascholing die past bij jouw interesses.

Volg een cursus

Kennismaken met kinesiologie

Kinesiologie, je hebt ervan gehoord of je kent het al een beetje (of wellicht zelfs al heel goed). Je wilt er ook wel wat mee. Maar wat en hoe, daar ben je nog niet uit.
Speciaal voor jou hebben we een gratis cursusdag ‘kennismaken met kinesiologie’.

Reserveer jouw plek (gratis)

Open dagen

Wil je sfeer proeven? Kennismaken met docenten? Weten hoe de locatie eruit ziet? Een paar keer per jaar organiseren we een open dag. Ontvang informatie over de inhoud van de beroepsopleiding en ga naar een demonstratie kinesiologie. Zien we jou op 27 juni 2024?

Studieadvies nodig?

Heb je vragen over een opleiding? Wil je meer informatie ontvangen? In een gratis telefoongesprek van 20 minuten geven we je graag studieadvies. Plan het gesprek in op het moment dat het jou uitkomt.

Plan adviesgesprek
Directie Welkin Kinesiologie college

Welkin Kinesiologie College bezit het NRTO-keurmerk. Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling toetst of een aanbieder aan de kwaliteitseisen voldoet. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders.

NRTO keurmerk
Back To Top