Skip to content

Level 3 - Uitbreiding

Aantal lesdagen: 8
lesvorm: live op locatie
vooropleiding: Level 2
Investering: €2171
Accreditatie LVNT + VBAG
Je ontvangt een certificaat van deelname + het predicaat Welkin Coach

Of je nu je eigen praktijk hebt of werkzaam bent in zorg of welzijn: na Level 2 van de Welkin Coach Methode heb je heel veel tools in handen om je cliënten nog beter te helpen. Je maakt het compleet met Level 3 waarin je echt tot de kern komt! Je leert coachen met de vijf elementen en ademhaling, ontspanning en stress release staan centraal. Je kunt straks de innerlijke saboteur op levensniveau ontmantelen en je leert supplementen testen en adviseren.

Ja, ik doe mee met Level 3

Word de beste in je eigen vak

De start: Level 1 Verdieping: Level 2

“Nu ik de innerlijke saboteur bij cliënten kan aanpakken, boek ik blijvende resultaten”

Wat leer je

De Welkin Coach Methode heeft 3 levels. In alle levels gaan we veel praktisch aan de slag zodat je zelf ervaart wat kinesiologie doet. Daarna kun jij het geleerde toepassen in je eigen praktijk.

Met Level 1 maakte je kennis met de basis en leerde je de eerste technieken. In Level 2 ging je een stapje verder in het toepassen van de technieken in je eigen praktijk. Met Level 3 kom je écht tot de kern met je cliënt. Na dit level mag je jezelf Welkin Coach noemen.

Dag 1: reversals

De saboteur aanpakken
Als je cliënt onbewust een saboteur heeft, blijven problemen keer op keer terugkomen. Je leerde al die saboteur op het doel van de cliënt vinden én ontmantelen. In Level 3 leer je de saboteur op levensniveau opsporen en elimineren.

doolhof

Dag 2: ontspanning

De parasympaticus en de sympaticus
Je aan- en je uitstand, Het gaspedaal en de rem: hoe werkt dat nou eigenlijk in het menselijk lichaam en hoe zorg je voor balans? Goed leren ontspannen en een goede ademhaling zijn hierbij belangrijk. Je leert de problemen opsporen en de balans tussen in- en ontspanning herstellen.

relaxen

Dag 3: voeding

Het juiste advies
We schaven je kennis bij over macro- en micronutriënten. Vervolgens leer je de voedingsinname in kaart brengen. Niet zoals vaak gebeurt op basis van iemands verhaal en een inschatting, maar je laat het lijf van je cliënt spreken. Met behulp van spiertesten krijg je objectieve informatie over de inname van nutriënten.

Voeding

Dag 4: supplementen testen

De juiste supplementen adviseren
Met behulp van testbuisjes met supplementen kun je onderzoeken wat iemand nodig heeft ter ondersteuning. Je leert ook meteen uittesten welke stoffen prioriteit hebben en of je cliënt de stoffen ook kan verdragen.
Op lesdag 3 en 4 werken we met testbuisjes die je van ons krijgt.

testset supplementen

Dag 5: stress-release

Stress release met spieren
Opgeslagen trauma, fysiek of emotioneel, kun je ook aanpakken via de spieren. Je leert stress-release oefeningen voor de houding om deze pijn aan te pakken. Ook leer je hoe je spieren opnieuw opstart. Door een spier te resetten, raak je de kern. Zo help je je cliënt om zonder oud zeer verder te gaan.

oefening

Dag 6: De 5 elementen

Coachen vanuit de 5 elementen
Je leerde al de betekenis van de elementen vuur, aarde, metaal, water en hout. Na Level 3 doorzie je de invloed die de elementen op elkaar hebben. Met die kennis, laat jij je cliënten begrijpen waarom bepaalde klachten bestaan en hoe ze de verandering in kunnen zetten.

De vijf elementen

Dag 7: verder met stress release

Emoties onder controle
Vind makkelijk de onbalans en leer blokkerende emoties wegkloppen via de meridianen. Zo breng je snel emoties in balans bij je cliënten. Of het nu gaat om verdriet, angst of boosheid. Iemand kan hierin blijven hangen en het kan de ontwikkeling blokkeren. Op deze lesdag leer je hoe je die blokkade opheft.

emoties

Dag 8: integratie technieken

Alles komt samen
Op deze dag komt alles wat je in de voorgaande lesdagen leerde samen. Je kunt daarna de technieken beter combineren op alle gebieden: fysiek, fysiologisch, psychisch en energetisch. Na deze dag heb jij het predicaat ‘Welkin Coach’ en kun je onder die titel in je eigen vakgebied aan de slag.

afronden WCM

“In ongeveer een jaar leerde ik heel veel technieken die ik nu gebruik in mijn praktijk.”

Beter worden in je vak

Ben je therapeut of coach of werk je in zorg of welzijn en wil je méér met je vak?

 • Leer nieuwe technieken om je cliënten écht verder te helpen.
 • Ga aan de slag op meer niveaus: fysiek, fysiologisch, psychisch en energetisch.
 • Leer de pareltjes uit de kinesiologie.
 • Integreer wat je leert in je eigen vakgebied.
Ja, dit is iets voor mij

Level 1

In Level 1 maak je kennis met kinesiologie en je leert enkele basistechnieken om toe te passen in je eigen praktijk.

Level 2

In level 2 leer je meer te doen met technieken uit de kinesiologie: spieren testen en corrigeren, emoties en meridianen balanceren en aan de slag met voeding.

Investering

Level 3 volg je voor €2171. De lessen zijn op onze opleidingslocatie in Bilthoven.  Na het voltooien van dit level krijg je het predicaat Welkin Coach.

Boek je alle levels in één keer, dan krijg je Level 1 cadeau.

Planning

Je krijgt acht lessen live op onze opleidingslocatie in Bilthoven. Je kunt dit direct aansluitend op level 2 doen maar je kunt er ook voor kiezen om het later te doen. Jij bepaalt!

Startdatum 20 januari 2025

De lessen zijn op maandagen, van 09:30 tot 16:30 uur

 • Lesdag 1: 20 januari 2025
 • Lesdag 2: 10 februari 2025
 • Lesdag 3: 10 maart 2025
 • Lesdag 4: 31 maart 2025
 • Lesdag 5: 14 april 2025
 • Lesdag 6: 12 mei 2025
 • Lesdag 7: 2 juni 2025
 • Lesdag 8: 23 juni 2025

Startdatum 11 september 2025

De lessen zijn op donderdagen, van 09:30 tot 16:30 uur

 • Lesdag 1: 11 september 2025
 • Lesdag 2: 2 oktober 2025
 • Lesdag 3: 16 oktober 2025
 • Lesdag 4: 6 november 2025
 • Lesdag 5: 27 november 2025
 • Lesdag 6: 18 december 2025
 • Lesdag 7: 8 januari 2026
 • Lesdag 8: 29 januari 2026
Back To Top