Skip to content

Geke is één van onze vakdocenten Kinesiologie. In 2010 heeft ze Kinesiologie leren kennen via een Touch for Health training gegeven door Monique van der Starre. Daarna was ze gegrepen door Kinesiologie. Geke heeft een eigen Kinesiologie praktijk en verzorgt workshops o.a. op het gebied van Brain Gym, stressmanagement en feedback geven. Naast Kinesioloog is Geke consultant in het bedrijfsleven. Geke houdt van verbeteren, zowel mensenlevens als bedrijfsprocessen.

Geke is getrouwd met Henny, heeft 2 dochters, woont in Nieuw-Vennep en houdt o.a. van ´buiten wandelend met vriendinnen kletsen´, boeken lezen, kaarten maken en zoete dingen bakken.

Wat betekent Kinesiologie voor jou?

“Kinesiologie levert mij balans en zingeving. Het biedt me vele handvaten om mijn eigen leven in balans te houden. Daarnaast vind ik het geweldig dat ik hiermee ook wat meer bloei in het leven van anderen mag brengen. Daarbij is het zo´n breed vakgebied dat het me enorm inspireert om steeds weer wat bij te leren.”

Wat vind je mooi aan docent zijn?

“Het is heerlijk om kennis over te dragen aan een groep mensen. Ingewikkelde onderwerpen eenvoudig neerzetten. Enthousiasmeren en inzichten delen. Ik houd ervan.”

Welke techniek die jij jouw student leert, vind jij de mooiste?

“Zonder twijfel: Geblokkeerde emoties opheffen met kloppen, volgens een methode afgeleid van de theorie van Roger Callahan. Daar heb ik mensen wonderen mee zien beleven. Na soms jaren van zwaar leven komt er door het kloppen beweging in de ooit opgebouwde emotie en verdwijnt het. De verbazing soms in de gezichten: ´Ik kan het niet meer voelen´. Dat is prachtig en heel dankbaar om te doen.”

Back To Top