Skip to content

Met mijn man en 3 kinderen woon ik in het pittoreske Linschoten.
Al in mijn jeugd leerde ik dat het erg belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen, alvorens je voor een ander kunt zorgen. Door een huidaandoening die zich in mijn late 20, begin 30 jaar ontvouwde ben ik me gaan verdiepen in de onderwerpen voeding en stress. En hier vanuit ben ik me gaan scholen tot leefstijl- en vitaliteitscoach. Tegenwoordig werk ik dan ook als vitaliteitscoach met mensen die veelal  beter voor zichzelf mogen zorgen. Daarbij heb ik me gespecialiseerd tot emotiecoach, waardoor ik de tools en draagkracht heb om tot de kern van een onderliggend probleem te komen en hierin te helpen oplossen wat er losgelaten mag worden.

Naast dat ik enorm geniet van het gezinsleven, vind ik het ook erg leuk om met vriendinnen af te spreken, te wandelen en spelletjes te doen. Ik leer sinds een paar jaar hoe te tennissen en dat vind ik súper leuk, ook lig ik wekelijks graag op mijn matje tijdens een pilatesles. Waar ik écht helemaal bij ontspan is het bakken van taarten of het maken van (gezonde) hapjes… en ik geniet ook van het eten daarvan.

Voor Welkin ben ik de beoordelaar van de competentieverslagen die door de studenten jaarlijks worden geschreven. Voordat ik vitaliteitscoach werd, werkte ik in de Kinderopvang als praktijkopleider. Het in de praktijk begeleiden en opleiden van nieuwe vak-krachten is belangrijk en  heb ik altijd súper leuk gevonden. Om je te ontwikkelen tot therapeut (of ieder ander vak waarin je met mensen werkt) is zelfreflectie nodig. Doorgaans ga je zelf door een “wasstraat”, voordat je jouw kennis en ervaring kunt overbrengen naar anderen. Ik vind het dan ook een eer om bij iedere student een inkijkje in hun leer- en ontwikkelproces te mogen krijgen en daarmee zorg te dragen voor een stukje borging van kwaliteit binnen de opleiding.

Back To Top