Skip to content
Ingrid van Sluis

Kinesiologie Flowing Energy

Ingrid van Sluis
Amersfoort
Utrecht
06-14801180

Het leven is (deels) stil komen te vallen en nog elke dag word je geconfronteerd met de gevolgen van de hersenschudding/whiplash of long-covid. Je wilt graag weer dingen ondernemen, actief zijn, leuke dingen doen. Maar zodra je dat doet is alles snel te veel.

Herken je dit:

  • Er is een grote mist in jouw hoofd alsof deze gevuld is met watten en alles gaat langs jou heen? Je kan maar niks onthouden en je wordt er moedeloos van.
  • Emotioneel kom je er niet uit, er speelt veel van binnen, maar je kan er geen woorden aan geven?
  • Op school of werk kan je je niet concentreren, er komt niks uit je handen en je lijkt niet vooruit te komen?
  • Mensen in jouw omgeving brengen steeds minder begrip op voor de situatie. De klachten zijn niet zichtbaar, dus waarom gaat het nu niet goed dan? Had je maar een gebroken been, dan was het een stuk makkelijker.
  • Je bent bang dat er geen oplossing meer is voor jouw problemen en dat dit een eindeloze situatie is, je hebt al van alles geprobeerd, wat moet je nu?

Samen met jou ga ik in een aantal sessies aan de slag met deze klachten. Door aanvullende trainingen op het breingebied kan ik jou specifieker helpen met deze klachten. Kijk op mijn website naar de mogelijkheden en om een afspraak te maken.

Back To Top