Skip to content

Ik ben Bregje van Hemert. Ik woon in Hilversum en heb daar ook mijn praktijk: Be Bright Kinesiologie. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn moestuin, suppen, wandelen, maar ik kijk ook graag een goede serie.

Wat betekent Kinesiologie voor jou?
Ik ging zelf naar een kinesioloog voor mijn hormonale problemen. Ik knapte zo snel op, ik wilde dat zelf ook leren!

De 3 jaar dat ik de opleiding deed was een periode waarin ik mijzelf ontwikkelde op veel gebieden: ik pakte mijn faalangst effectief aan. Werkte aan mijn zelfvertrouwen en ik werd omgeschoold tot therapeut. Je leert echt een ambacht.

Kinesiologie zet ik ook in voor mijn gezin. Het is prachtig om te zien hoe mijn kinderen zich kunnen ontwikkelen als hun angsten en triggers verminderen.

Wat vind je zo mooi aan docent zijn?
Ik had al snel een passie voor het vak en dat geef ik graag door. De studenten doceren en begeleiden, hen zien groeien en zelfvertrouwen opbouwen, dat vind ik dankbaar werk.

Omdat ik zelf een pittig proces heb doorgemaakt, kan ik me erg goed inleven in de stukken waar je op vast kunt lopen als student. Daar waar jij persoonlijk geraakt wordt. Ik ben zelf altijd goed opgevangen en ook dat geef ik graag terug aan de opleiding.

Welke techniek die jij jouw student leert, vind je de mooiste?
Ik werk in elke behandeling met de Psychologisch Reversal. Dit is jouw interne saboteur die ervoor zorgt dat je bang blijft en jezelf klein houdt. Dat was ooit een manier om te overleven maar als je aan jezelf wil werken is dat niet langer helpend. Door de saboteur zijn kracht te ontnemen ontstaat er ruimte voor verandering. Ook het aangaan van je beperkende overtuigingen kan zo waardevol zijn. De enige beperking die je jezelf oplegt zit namelijk tussen je oren!

De 8 extra meridianen zijn ook een favoriet. Doordat deze vlak na de conceptie ontstaan werk je met de kern van jouw persoon. Je kunt je voorstellen dat dit echt een verschil kan maken in je persoonlijke ontwikkeling.

Maar eigenlijk kan ik niet kiezen. Juist de diversiteit aan technieken maken dat je voor elke cliënt een behandeling op maat geeft. Dat wat je cliënt nodig heeft om tot volle bloei te komen en te gaan stralen.

Back To Top